EVITSKOGIN RATSASTAJAT ry

EU:n tietosuoja-asetuksesta (GDPR) voit lukea lisää täältä.

Evitskogin Ratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsenseura. Toimimme läheisessä yhteydessä Petra Hackmanin Hästbackan Tallin kanssa. Seuraan voit liittyä täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Saat postissa viitteellisen pankkisiirron jäsenmaksusta.
Tervetuloa  mukaan leppoisaan seuratoimintaan!

Lue lisää seuraeduista täällä

Kysy lisää jäsensihteeriltämme Ota yhteyttä

Tässä vielä muutama hyvä lisäsyy kuulua ratsastusseuraan: SRL:n jäsenedut

ST Celinda ja Michaela Stenius lokakuussa 2019
Kuva: Nea Levonius

NYT LOPPUVUODEN JÄSENMAKSUT PUOLEEN HINTAAN!

1.9. alkaen voit liittyä jäseneksi puoleen hintaan!

TÄYSJÄSEN

Seniori 18 v. ja yli  59 €

Juniori alle 18 v.    47 €

PERHEJÄSEN

Perhejäsen seniori                 29,50 €
(ei Hippos-lehteä, ei A- tai B-kilpailulupaa, ei toimihenkilöoikeuksia)

Perhejäsen juniori alle 18 v.  23,50 €
(ei Hippos-lehteä, ei A-tai B-kilpailulupaa)

Samassa taloudessa asuvista yksi maksaa täysjäsenyyden, muut voivat olla perhejäseniä. Perhejäsenmaksuun sisältyy vakuutus ja muut edut kuten yllä, mutta tämä jäsenyyden laji ei sisällä oikeutta kilpailemiseen 3-5 tasolla eikä toimihenkilöoikeutta sekä -koulutusta, ei myöskään Hippos-lehteä.

Täysjäsenet ja perhejäsenet voivat saada seura-alennusta valmennuksista, este- ja koulukursseista 5 €/pvä.

KANNATUSJÄSEN

Kannatusjäsen      14 €

Kannatusjäsenellä ei ole edellä mainittuja jäsenetuja (esim. vakuutusta), eikä hänellä ole äänioikeutta seuran kokouksissa. Kannatusjäsen voi muutoin osallistua seuran toimintaan.

Kannatusjäsen voi osallistua retkiin ym. tapahtumiin ja saada avustusta niihin kerättyään aktiivipisteitä.

OLETKO VAIHTAMASSA SEURAA?

Ilmoita nykyisen seurasi jäsensihteerille että olet eroamassa, SRL:n jäsenseurojen yhteystiedot löytyvät täältä.

Jäsenkortistasi löydät jäsennumerosi, jonka ilmoitat uuden seurasi sihteerille. Silloin kaikki merkkisuorituksesi ja toimihenkilöoikeutesi siirtyvät uudelle jäsenkortillesi. ER:n Liity jäseneksi -lomakkeen voit täyttää alempana tällä sivulla.

ER:n jäsensihteeri Ota yhteyttä

JÄSENLAJIN MUUTTAMINEN

Mikäli haluat muuttaa jäsenyytesi laatua, ota yhteys jäsensihteeriin Ota yhteyttä. Saat uuden laskun.

MUISTATHAN HOITAA JÄSENMAKSUSI KUNTOON HETI TAMMIKUUSSA!

Sillä varmistat Hippos-lehden saamisen, jäsenedut sekä kilpailulupien päivittymisen.

KILPAILULUVAT 2020

Kansainvälinen  A-lupa   kansainväliset kilpailut     320 €
Kansallinen       A-lupa   kansalliset kilpailut          150 €
                        D-lupa   aluetason kilpailut              30 €
                        E-lupa
seurakilpailut                     10 €

Hevosen vuosimaksu 40 € tarvitaan aluetasolta alkaen kilpailtaessa

Mikäli haet lupaa ensimmäistä kertaa ER:ssä, Ota yhteyttä jäsensihteeriin.

Evitskogin Ratsastajat ry
Evitskogs Ryttare rf