KURSSIT JA VALMENNUKSET

Kirsi Railo ja Tähtiluna 5.5.2019
Kuva: Karolina Pihlström

ILMOITTAUDU KURSSEILLE, KOULURATAHARJOITUKSIIN JA VALMENNUKSIIN TÄMÄN SIVUN ALAOSASSA OLEVALLA LOMAKKEELLA!

Alennusta valmennuksista

• ER järjestää erilaisia este- ja kouluvalmennuksia Hästbackassa. Ratsastavat jäsenet saavat 5 €/päivä alennuksen Hästbackassa järjestettävissä valmennuksissa, joihin osallistuu vähintään 4 ratsukkoa.

HUOM! Ratsastajat osallistuvat kursseille, rataharjoituksiin ja valmennuksiin omalla vastuullaan!

Heidi Österberg ja Linette 28.4.2019 Hyvinkäällä
Kuva: Nea Levonius

ESTEVALMENNUS

Kari Nevala käy säännöllisesti pitämässä kaksipäiväisiä estevalmennuksia Hästbackan Tallilla.

HUOM! Kaikki kurssilaiset osallistuvat myös järjestelyihin. Ensimmäiset ryhmät rakentavat radan, vimeiset purkavat sen.

Hinta 110 €, ER:n jäsenet 100 €, maneesimaksu ulkopuolisilta 10 €/päivä

Tied. Petra Hackman 045-111 9866 petra.hackman@elisanet.fi

Michaela Stenius ja ST Celinda 5.5.2019
Kuva: Karolina Pihlström tai Kati Hummelin

KOULUVALMENNUS

mm. Mia Kainulainen käy Hästbackassa pitämässä kouluvalmennuksia. Lue lisää Nimenhuudosta.

KOULURATAHARJOITUKSET JA KOULUKURSSIT

HUOM! Kaikki osallistujat ovat myös mukana auttamassa järjestelyissä!
Ilmoita mihin tehtävään järjestelyissä voit osallistua ja koulurataharjoituksen lomakkeessa minkä ohjelman aiot ratsastaa.

Olosuhteista riippuen ratsastetaan pitkän ja/tai lyhyen radan ohjelmia.

Printtaa mukaan 2 kopiota ohjelmasta niin saat tuomarilta pöytäkirjan radoistasi ja voit halutessasi ratsastaa radan uudelleen.

Ilmoittaudu koulurataharjoitukseen allaolevalla lomakkeella!

Hinta:                  Koulukurssit, 2-päiväiset, ER:n jäs. alennus 5 €/päivä
                           Koulurataharjoitukset 25 €/rata,
                           ER:n jäs. 20 €/rata

HUOM!                Maneesimaksu koulukursseilla ulkopuolisilta
                          10 €/päivä

Tied. Katja Aura
                           050-303 9046

HUOM!                Perusteettomista poisjäänneistä, joista ei ilmoiteta 3 vrk ennen
                           koulurataharjoituksia joudutaan perimään täysimääräinen
                           osallistumismaksu ilman seura-alennusta.

Aino Helve ja Barnard van de Nederblok ja Aura Pahkala ja Love Z Peuramaalla elokuussa 2018

MAASTOESTETREENIT

Tied. Petra Hackman 045-111 9866

Ilmoittaudu osoitteessa hastbacka.nimenhuuto.com

ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE TAI TAPAHTUMAAN VIIMEISTÄÄN VIIKKOA ENNEN TAPAHTUMAA!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Evitskogin Ratsastajat ry
Evitskogs Ryttare rf